Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://ds.knu.edu.ua/jspui/handle/123456789/4461
Назва: Розважальна онлайн платформа з застосуванням технології Node.js
Автори: Лісневський, Д. Є.
Музика, Іван Олегович
Музыка, Иван Олегович
Muzyka, Ivan
Ключові слова: node.js
застосування технології node.js
онлайн платформа
розважальна онлайн платформа
розважальна онлайн платформа з застосуванням технології node.js
Дата публікації: 2020
Видавництво: Криворізький Національний Університет
Бібліографічний опис: Лісневський Д. Є. Розважальна онлайн платформа з застосуванням технології Node.js / Д. Є. Лісневський, І. О. Музика // Комп’ютерні інтелектуальні системи та мережі : матеріали XІІІ Всеукраїнської науково-практичної WEB конференції аспірантів, студентів та молодих вчених (24-26 березня 2020 р.). – Кривий Ріг, 2020. С. 105–107. Бібліогр.: с. 107.
Короткий огляд (реферат): Проаналізовано перспективи застосування засобів для створення веб-додатків, таких як JavaScript та Flash. Описано технологію Node.js та принцип роботи деяких ігор, які входять до складу створюваної розважальної онлайн платформи. Браузерні ігри хоч і не такі круті, як ігри для ПК та консолей, проте вони не гірше приковують до себе увагу гравця. Причин цього доволі багато: вправна робота гейм-дизайнерів, котрі створюють «дозований» ігровий процес, відсутність необхідності завантажувати та встановлювати гру на пристрій, можливість грати будь-де, будь-коли, та з будь-якого пристрою, котрий має веб-браузер та підключення до мережі Інтернет. Багато браузерних ігор було створено на Flash, який працює на скриптовій мові програмування ActionScript. Flash – це програмна платформа для створення анімацій, ігор та різних інтернет-застосунків.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://ds.knu.edu.ua/jspui/handle/123456789/4461
Розташовується у зібраннях:Наукові статті



Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.