Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://ds.knu.edu.ua/jspui/handle/123456789/4458
Назва: Використання хмарних обчислювальних систем для розробки WEB-застосунків
Автори: Турчик, Є. Л.
Рибальченко, Олена Геннадіївна
Рыбальченко, Елена Геннадиевна
Rybalchenko, Olena
Ключові слова: хмарні обчислювальні системи
web-застосунки
розробки web-застосунків
системи для розробки web-застосунків
обчислювальні системи для розробки web-застосунків
хмарні обчислювальні системи для розробки web-застосунків
Дата публікації: 2020
Видавництво: Криворізький Національний Університет
Бібліографічний опис: Турчик Є. Л. Використання хмарних обчислювальних систем для розробки WEB-застосунків / Є. Л. Турчик, О. Г. Рибальченко // Комп’ютерні інтелектуальні системи та мережі : матеріали XІІІ Всеукраїнської науково-практичної WEB конференції аспірантів, студентів та молодих вчених (24-26 березня 2020 р.). – Кривий Ріг, 2020. – С. 97–99. Бібліогр.: с. 99.
Короткий огляд (реферат): У доповіді були порівняні основні аспекти хмарних обчислювальних систем Amazon elastic compute cloud, Microsoft Azure та Google compute engine, наведені приклади їх використання. За останні 10 років стрімкий зріст попиту на створення webзастосунків спонукав масштабний розвиток технологій розробки відповідних додатків та їх введення в роботу. Оскільки купівля та підтримка власних серверів із можливістю розширення обчислювальної потужності для більшості стартапів є нерентабельною, популярності набули хмарні обчислювальні системи. Amazon Elastic Compute Cloud (Amazon EC2) – це веб-сервіс, що надає безпечні хмарні обчислювальні ресурси із можливістю подальшого масштабування. Він допомагає розробникам програмного забезпечення, спрощуючи проведення обчислень в хмарі в масштабі всього Інтернету. Amazon EC2 дозволяє отримати доступ до обчислювальних ресурсів і їх налаштувань з мінімальними зусиллями та надає користувачам повний контроль над потужностями, а також перевірене обчислювальне середовище Amazon для роботи. Цей сервіс був застосований при розробці таких відомих проектів як Airbnb, Netflix, Allergan та ін..
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://ds.knu.edu.ua/jspui/handle/123456789/4458
Розташовується у зібраннях:Наукові статті



Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.