Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://ds.knu.edu.ua/jspui/handle/123456789/4456
Назва: Органайзер роботи студента на базі Discord API
Автори: Краснобокий, Р. С.
Музика, Іван Олегович
Музыка, Иван Олегович
Muzyka, Ivan
Ключові слова: discord api
органайзер роботи
органайзер роботи студента
органайзер роботи студента на базі discord api
Дата публікації: 2020
Видавництво: Криворізький Національний Університет
Бібліографічний опис: Краснобокий Р. С. Органайзер роботи студента на базі Discord API / Р. С. Краснобокий, І. О. Музика // Комп’ютерні інтелектуальні системи та мережі : матеріали XІІІ Всеукраїнської науково-практичної WEB конференції аспірантів, студентів та молодих вчених (24-26 березня 2020 р.). – Кривий Ріг, 2020. – С. 93–95. Бібліогр.: с. 95.
Короткий огляд (реферат): Проведено аналіз популярності чат додатків Skype, Telegram, Discord та обрано платформу для власної розробки органайзера. Сьогодення студента неможливо уявити без інформаційних технологій. Однак, проблема вибору відповідного програмного забезпечення для оптимізації роботи студента все ще вирішена не до кінця, оскільки широко ІТ технології стали впроваджувати в освіту відносно недавно. Розглянемо варіант власної реалізації програми-помічника. Оскільки розробка власного додатка з початку може виявитися трудомісткою і ресурсоємкою задачею, то рішенням може стати використання за основу інших додатків, які надають власне API для розробки додатків на їх базі. API (Application programming interface) в свою чергу це набір процедур і функцій, що дають можливості, дані і засоби для створення додатків на основі іншої програми. Потенційними для розробки можуть бути такі популярні платформи: Telegram, Discord, Skype. Об’єднує ці платформи те, що це чат додатки із підтримкою голосового зв’язку (VoIP).
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://ds.knu.edu.ua/jspui/handle/123456789/4456
Розташовується у зібраннях:Наукові статті

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Краснобокий Р. С. Органайзер роботи студента на базі Discord API.pdf606.56 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.