Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://ds.knu.edu.ua/jspui/handle/123456789/4452
Назва: Засоби захисту передаваної інформації бездротових локальних мережах
Автори: Швець, Дмитро Валерійович
Швец, Дмитрий Валерьевич
Shvets, Yehor
Карабут, Надія Олександрівна
Карабут, Надежда Александровна
Karabut, Nadiia
Ключові слова: передавана інформація
локальні мережі
Дата публікації: 2022
Видавництво: Криворізький національний університет
Бібліографічний опис: Швець Д. В. Засоби захисту передаваної інформації бездротових локальних мережах / Д. В. Швець, Н. О. Карабут // Комп’ютерні інтелектуальні системи та мережі : матеріали XV Всеукраїнської науково-практичної WEB конференції аспірантів, студентів та молодих вчених (22–24 березня 2022 р.). – Кривий Ріг, 2022. – С. 144–145.
Короткий огляд (реферат): Одним з методів забезпечення конфіденційності передаваної в мережі інформації є стеганографія. На відміну від криптографії, яка забезпечує шифрування повідомлення, що передається, стеганографія дає можливість надсилати інформацію таким чином, що при перехопленні пакетів залишається тайним питання наявності в цьому повідомленні зашифрованої інформації. Перевагою стеганографії над криптографією є те, що передаване повідомлення не викликає підозр щодо його вмісту за рахунок маскування факту наявності в ньому прихованих даних.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://ds.knu.edu.ua/jspui/handle/123456789/4452
Розташовується у зібраннях:Кафедра моделювання та програмного забезпечення
Тези



Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.