Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://ds.knu.edu.ua/jspui/handle/123456789/4279
Назва: Ефективність й результативність публічного управління та адміністрування
Автори: Буркова, Людмила Анатоліївна
Буркова, Людмила Анатольевна
Burkova, Liudmyla
Ключові слова: публічне управління
адміністрування
Дата публікації: 2016
Видавництво: Роман Козлов
Бібліографічний опис: Буркова Л. А. Ефективність й результативність публічного управління та адміністрування / Л. А. Буркова // Аудит управлінської діяльності: адміністративного менеджменту, бізнес-адміністрування, корпоративного управління, менеджменту підприємництва (показники оцінки результатів, їх облік та прогнозування) : [монографія]. – Кривий Ріг, 2016. – С. 267–276. – Бібліогр.: с. 274.
Короткий огляд (реферат): Реформа публічного адміністрування почалася в Європі в 80-ті роки минулого століття і була викликана необхідністю посилення ефективності держави. На сьогодні публічне адміністрування в Україні перебуває на етапі активного становлення та розвитку, що пов'язано із соціально- політичним становищем в країні, зміною законодавчих нормативно- правових актів. Важливого наукового і практичного значення набуває розмежування понять публічне управління та публічне адміністрування.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://ds.knu.edu.ua/jspui/handle/123456789/4279
ISBN: 978-617-7104-71-0
Розташовується у зібраннях:Наукові статті



Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.