Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://ds.knu.edu.ua/jspui/handle/123456789/4242
Назва: Формування міської політики вирішення проблеми безпритульних тварин як складової соціальної та природоохоронної діяльності органів місцевого самоврядування (на прикладі м. Кривий Ріг)
Автори: Іщенко, Микола Іванович
Ищенко, Николай Иванович
Ishchenko, Mykola
Міщук, Євгенія Володимирівна
Мищук, Евгения Владимировна
Mishchuk, Yevheniia
Ключові слова: міська політика
органи місцевого самоврядування
Дата публікації: 2018
Видавництво: Р. А. Козлов
Бібліографічний опис: Іщенко М. І. Формування міської політики вирішення проблеми безпритульних тварин як складової соціальної та природоохоронної діяльності органів місцевого самоврядування (на прикладі м. Кривий Ріг) / М. І. Іщенко, Є. В. Міщук // Актуальні проблеми сучасного менеджменту : монографія. – Кривий Ріг, 2018. – С. 132–173. – Бібліогр.: с. 171–173.
Короткий огляд (реферат): Велика кількість безпритульних тварин на певній території призводить до появи зграй. Якщо є зграя собак, то вона буде боротися за виживання на цій території, завойовуючи яку, вона буде атакувати того, хто заходить на її простір. Поки це питання не буде вирішене, то матимуть місце проблеми із захворюваннями домашніх собак, а також з укусами маленьких дітей і самотніх перехожих (особливо у нічний час). Надзвичайно загрозливим для здоров’я людей є і те, що серед безпритульних тварин все частіше реєструється особливо небезпечна хвороба, що є майже невиліковною – це сказ.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://ds.knu.edu.ua/jspui/handle/123456789/4242
ISBN: 978-617-7643-07-3
Розташовується у зібраннях:Наукові статті

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Формування міської політики вирішення проблеми безпритульних.pdf941.47 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.