Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://ds.knu.edu.ua/jspui/handle/123456789/4080
Назва: Методичні вказівки до виконання самостійної роботи з дисципліни "Корисні копалини України"
Автори: Харитонов, Віталій Миколайович
Харитонов, Виталий Николаевич
Kharytonov, Vitalii
Смірнова, Ганна Ярославівна
Смирнова, Анна Ярославовна
Smirnova, Hanna
Ключові слова: корисні копалини України
Дата публікації: 2020
Бібліографічний опис: Харитонов В. М. Методичні вказівки до виконання самостійної роботи з дисципліни "Корисні копалини України" для здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти спеціальність 103 "Науки про Землю" за ОПП "Геологія" денна та заочна форми навчання. Змістовий модуль 2 «Метальні та неметальні корисні копалини України» / В. М. Харитонов, Г. Я. Смірнова ; Міністерство освіти і науки України, Криворізький національний університет, Кафедра геології і прикладної мінералогії ; відповід. за вип. В. Д. Євтєхов. – Кривий Ріг, 2020. – 24 с.
Короткий огляд (реферат): Методичні вказівки розраховані на п’ять лабораторних робіт, тематика яких направлена на опрацювання відомостей про поширеність родовищ метальних і неметальних корисних копалин. Теоретичні відомості, що супроводжують кожну з лабораторних робіт, дозволять закріпити опанований здобувачами лекційний матеріал. Чітке дотримання алгоритму виконання роботи дає змогу швидко і правильно виконати поставлене перед ними завдання. Наведені контрольні питання до кожної лабораторної роботи і список рекомендованої літератури.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://ds.knu.edu.ua/jspui/handle/123456789/4080
Розташовується у зібраннях:Кафедра геології і прикладної мінералогії



Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.