Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://ds.knu.edu.ua/jspui/handle/123456789/4076
Назва: Методичні вказівки до виконання лабораторних робіт з дисципліни «Мікроскопічні методи в петрографії»
Автори: Тіхлівець, Світлана Валеріївна
Тихливец, Светлана Валерьевна
Tikhlivets, Svitlana
Дата публікації: 2019
Бібліографічний опис: Тіхлівець С. В. Методичні вказівки до виконання лабораторних робіт з дисципліни «Мікроскопічні методи в петрографії» для студентів напряму підготовки 103 «Науки про Землю» всіх форм навчання / С. В. Тіхлівець ; Міністерство освіти і науки України, Криворізький національний університет, Кафедра геології і прикладної мінералогії ; відповід. за вип. В. Д. Євтєхов. – Кривий Ріг, 2019. – 12 с.
Короткий огляд (реферат): Мікрокопічні методи дослідження використовуються для діагностики гірських порід. Одним з найбільш точних методів діагностики мінералів являється вивчення їх оптичних властивостей , які досліджуються за допомогою поляризаційного мікроскопу. Мета лабораторних роботи полягає у засвоєнні студентами знань діагностичні властивості мінералів, які визначаються за допомогою додаткового обладнання. Задачі лабораторної роботи зводяться до наступного: засвоєння студентами інформації про оптичні властивості мінералів; про додаткове обладнання, яке використовується для мікроскопічних досліджень; методології проведення мікроскопічних досліджень. Після вивчення лабораторної роботи студенти повинні знати: оптичні властивості мінералів; методологію проведення мікроскопічних досліджень.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://ds.knu.edu.ua/jspui/handle/123456789/4076
Розташовується у зібраннях:Кафедра геології і прикладної мінералогії



Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.