Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://ds.knu.edu.ua/jspui/handle/123456789/4061
Назва: Методичні вказівки до виконання лабораторних робіт з дисципліни «Петрографія і літологія»
Автори: Тіхлівець, Світлана Валеріївна
Тихливец, Светлана Валерьевна
Tikhlivets, Svitlana
Ключові слова: петрографія
літологія
Дата публікації: 2020
Бібліографічний опис: Тіхлівець С. В. Методичні вказівки до виконання лабораторних робіт з дисципліни «Петрографія і літологія» для студентів спеціальності 103 Науки про Землю ОПП Геологія всіх форм навчання / С. В. Тіхлівець ; Міністерство освіти і науки України, Криворізький національний університет, Кафедра геології і прикладної мінералогії ; відповід. за вип. В. Д. Євтєхов. – Кривий Ріг, 2020. – 30 с.
Короткий огляд (реферат): Робочою програмою нормативної навчальної дисципліни «Петрографія і літологія» передбачено виконання лабораторних робіт за темами даної дисципліни з метою набуття майбутніми спеціалістами професійних практичних навичок по візуальному визначенню та дослідженню в лабораторних умовах гірських порід. В процесі проведення лабораторних робіт студенти закріплять теоретичні знання про магматичні, осадові і метаморфічні породи, їх мінеральний склад, структуру, текстуру. Оволодіння марко- та мікроскопічними методами досліджень навчить студентів навикам та вмінням діагностувати гірські породи. Набуття здобувачами практичних навичок з визначення гірських порід дозволить ефективно використовувати їх в подальшій практичній чи науковій геологічній діяльності. Методичні вказівки призначені для студентів, що навчаються за освітньо-професійною програмою Геологія спеціальності 103 Науки про Землю першого (бакалавсрького) рівня освіти.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://ds.knu.edu.ua/jspui/handle/123456789/4061
Розташовується у зібраннях:Кафедра геології і прикладної мінералогії



Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.