Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://ds.knu.edu.ua/jspui/handle/123456789/4050
Назва: Методичні вказівки до виконання лабораторної роботи No 1 «Типоморфні ознаки мінералів. Вивчення мікротвердості мінералів за методикою С. І. Лебедєвої»
Автори: Трунін, Олександр Миколайович
Трунин, Александр Николаевич
Trunin, Oleksandr
Прилепа, Д. М.
Ключові слова: типоморфізм мінералів
мікротвердість мінералів
Дата публікації: 2020
Бібліографічний опис: Трунін О. М. Методичні вказівки до виконання лабораторної роботи No 1 «Типоморфні ознаки мінералів. Вивчення мікротвердості мінералів за методикою С. І. Лебедєвої» з дисципліни «Прикладна мінералогія» для здобувачів вищої освіти першого (бакалаврського) рівня спеціальності 103 «Науки про Землю» / О. М. Трунін, Д. М. Прилепа ; Міністерство освіти і науки України, Криворізький національний університет, Кафедра геології і прикладної мінералогії ; відп. за вип. В. Д. Євтєхов . – Кривий Ріг, 2020. – 37 с.
Короткий огляд (реферат): Методичні вказівки містять базову теоретичну і науково-практичну інформацію, необхідну для самостійної підготовки і успішного виконання в подальшому студентами-геологами відповідної лабораторної роботи з курсу «Прикладна мінералогія». Наведені варіанти вправ, які пропонуються студентам до виконання під час опанування матеріалу лабораторної роботи, а також контрольні питання до них.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://ds.knu.edu.ua/jspui/handle/123456789/4050
Розташовується у зібраннях:Кафедра геології і прикладної мінералогії



Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.