Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://ds.knu.edu.ua/jspui/handle/123456789/4038
Назва: Методичні вказівки до виконання самостійної роботи студентів всіх форм навчання з дисципліни «Геологорозвідувальна справа»
Автори: Баранов, Ігор В'ячеславович
Баранов, Игорь Вячеславович
Baranov, Ihor
Швець, Єгор Миколайович
Швец, Егор Николаевич
Shvets, Yehor
Ключові слова: геологорозвідувальна справа
Дата публікації: 2020
Бібліографічний опис: Баранов І. В. Методичні вказівки до виконання самостійної роботи студентів всіх форм навчання з дисципліни «Геологорозвідувальна справа» : для бакалаврів спеціальності 103 «Науки про Землю» / І. В. Баранов, Є. М. Швець ; Міністерство освіти і науки України, Криворізький національний університет, Кафедра відкритих гірничих робіт. – Кривий Ріг, 2020. – 11 с.
Короткий огляд (реферат): Методичні вказівки містять роз’яснення, рекомендації та довідковий матеріал до самостійної роботи студентів з навчального курсу «Геологорозвідувальна справа» для бакалаврів спеціальності 103 «Науки про Землю». Наведено зміст самостійної роботи за даною дисципліною, форма звітності та критерії її оцінювання, список рекомендованої літератури.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://ds.knu.edu.ua/jspui/handle/123456789/4038
Розташовується у зібраннях:Кафедра відкритих гірничих робіт



Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.