Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://ds.knu.edu.ua/jspui/handle/123456789/4025
Назва: Методичні вказівки до виконання самостійної роботи з дисципліни «Економічне обґрунтування управлінських рішень за умов невизначеності»
Автори: Афанасьєв, Євген Вікторович
Афанасьев, Евгений Викторович
Afanasiev, Yevhen
Брадул, Олександр Михайлович
Брадул, Александр Михайлович
Bradul, Oleksandr
Ключові слова: управлінські рішення
Дата публікації: 2019
Бібліографічний опис: Афанасьєв Є. В. Методичні вказівки до виконання самостійної роботи з дисципліни «Економічне обґрунтування управлінських рішень за умов невизначеності» : для здобувачів ступеня доктора філософії спеціальності 073 «Менеджмент» денної та заочної форм навчання / укладачі: Є. В. Афанасьєв, О. М. Брадул ; рецензент С. А. Ртищев ; відп. за вип. Л. М. Варава ; М-во освіти і науки України, КНУ, Каф. менеджменту і адміністрування. – Кривий Ріг, 2019. – 13 с.
Короткий огляд (реферат): В методичних рекомендаціях наведено склад самостійної роботи, яка допомагає здобувачам наукового ступеня здійснювати: опрацювання теоретико-методологічних засад економічного обґрунтування управлінських рішень за умов невизначеності; підготовку до практичних занять; підготовку до складання екзамену; науково-дослідну роботу (написання рефератів, тез, наукових публікацій у контексті виконання науково-дослідницьких завдань (робіт) здобувача ступеня доктора філософії галузі знань 07 Управління та адміністрування відповідно обраної теми дисертації за спеціальністю 073 Менеджмент).
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://ds.knu.edu.ua/jspui/handle/123456789/4025
Розташовується у зібраннях:Кафедра менеджменту і адміністрування



Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.