Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://ds.knu.edu.ua/jspui/handle/123456789/3983
Назва: Розвиток менеджменту організацій у різних сферах бізнесу: сучасні виклики та перспективи
Автори: Кравцов, Олександр Володимирович
Кравцов, Александр Владимирович
Kravtsov, Oleksandr
Кравцова, О. О.
Корж, С. С.
Ключові слова: менеджмент організацій
бізнес
Дата публікації: 2021
Бібліографічний опис: Кравцов О. В. Розвиток менеджменту організацій у різних сферах бізнесу: сучасні виклики та перспективи / О. В. Кравцов, О. О. Кравцова, С. С. Корж // Сучасний менеджмент: проблеми теорії та практики : матеріали ІII Міжнародної науково-практичної інтернет-конференції (Кривий Ріг, травень 2021 р.). – Кривий Ріг, 2021. – С. 119–121.
Короткий огляд (реферат): У сучасних умовах господарювання фінансовий менеджмент у малому бізнесі також має специфіку, яка полягає у його залежності від внутрішніх джерел фінансування і слабкої організація довгострокового планування, що обумовлена незначною чисельністю працюючих і низьким рівнем їхньої спеціалізації. Разом з тим, більшість власників малого бізнесу відчувають дефіцит широкого діапазону професійних навичок, за допомогою яких вони повинні точно аналізувати ринок і стрімко маневрувати своїми обмеженими ресурсами, що призводить до зниження економічного та фінансового потенціалу малого бізнесу.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://ds.knu.edu.ua/jspui/handle/123456789/3983
Розташовується у зібраннях:Кафедра менеджменту і адміністрування
Наукові статті

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Кравцов О. В. Розвиток менеджменту організацій.pdf488.12 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.