Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://ds.knu.edu.ua/jspui/handle/123456789/3982
Назва: Управління інноваційним потенціалом та інноваційною діяльністю, як ключ до економічного зростання підприємства
Автори: Кравцов, Олександр Володимирович
Кравцов, Александр Владимирович
Kravtsov, Oleksandr
Кравцова, О. О.
Вінниченко, О. П.
Ключові слова: інноваційна діяльність
інновацйійний потенціал
економічне зростання
Дата публікації: 2021
Бібліографічний опис: Кравцов О. В. Управління інноваційним потенціалом та інноваційною діяльністю, як ключ до економічного зростання підприємства / О. В. Кравцов, О. О. Кравцова, О. П. Вінниченко // Сучасний менеджмент: проблеми теорії та практики : матеріали ІII Міжнародної науково-практичної інтернет-конференції (Кривий Ріг, травень 2021 р.). – Кривий Ріг, 2021. – С. 116–118.
Короткий огляд (реферат): У всі часи головною метою менеджменту було отримання максимального результату за мінімальних витрат ресурсів. Весь менеджмент побудований навколо цього простого принципу. Здавалося б це просто і зрозуміло, але досягнути результату з кожним днем все важче через низку причин: зростаючу конкуренцію, нові продукти інноваційної діяльності та принципово нові послуги. Саме через постійну жорстку конкуренцію на ринку підприємства потребують чіткий план розвитку та постійно оцінювати свій потенціал, у тому числі інноваційний. Саме введення інновацій у виробництво дає змогу значно поліпшити економічні, соціальні та екологічні показники підприємства.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://ds.knu.edu.ua/jspui/handle/123456789/3982
Розташовується у зібраннях:Кафедра менеджменту і адміністрування
Наукові статті

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Кравцов О. В. Управління інноваційним потенціалом.pdf613.14 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.