Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://ds.knu.edu.ua/jspui/handle/123456789/3974
Назва: Якість персоналу як фактор конкурентоспроможності ресурсно-виробничого потенціалу підприємств малого та середнього бізнесу
Автори: Афанасьєв, Євген Вікторович
Афанасьев, Евгений Викторович
Afanasiev, Yevhen
Фертас, Наджіб
Хамаілі, Акрам
Ключові слова: конкурентоспроможність
персонал
малий бізнес
середній бізнес
Дата публікації: 2021
Бібліографічний опис: Афанасьєв Є. В. Якість персоналу як фактор конкурентоспроможності ресурсно-виробничого потенціалу підприємств малого та середнього бізнесу / Є. В. Афанасьєв, Наджіб Фертас, Акрам Хамаілі // Сучасний менеджмент: проблеми теорії та практики : матеріали ІII Міжнародної науково-практичної інтернет-конференції (Кривий Ріг, травень 2021 р.). – Кривий Ріг, 2021. – С. 72–73.
Короткий огляд (реферат): Одним із найважливіших та найцінніших ресурсів підприємства є його персонал. У даному дослідженні встановлено: все, що позитивно впливає на рівень життя населення, дозволяє підвищувати конкурентоспроможність ресурсного потенціалу підприємства, а саме його кадрової складової. Чим вищий рівень життя в певній країні, тим відповідно більш кваліфікований персонал завдяки міграційним та демографічним процесам стікається туди та зосереджується там. Ефективне та грамотне залучення такого високоосвіченого та змотивованого персоналу дозволяє ще більше підвищувати ефективність діяльності компаній та у підсумку підвищувати й економічний рівень країн та їх глобальний індекс конкуренції.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://ds.knu.edu.ua/jspui/handle/123456789/3974
Розташовується у зібраннях:Кафедра менеджменту і адміністрування
Наукові статті

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Афанасьєв Є. В. Якість персоналу як фактор.pdf482.65 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.