Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://ds.knu.edu.ua/jspui/handle/123456789/3924
Назва: Промисловість Донецької та Луганської областей: проблеми подальшого функціонування та відновлення
Автори: О. І. Амоша (кер. авт. кол.)
Н. І. Рябикіна
К. Г. Рябикіна
Ключові слова: розвиток промисловості
економічна криза
Дата публікації: 2016
Видавництво: Національна академія наук України
Бібліографічний опис: Промисловість Донецької та Луганської областей: проблеми подальшого функціонування та відновлення : аналіт. доп. / за ред. І. П. Булєєва ; НАН України, Ін т економіки пром-сті. – Київ, 2016. – 152 с.
Короткий огляд (реферат): Науково-аналітичну доповідь виконано відповідно до планової держбюджетної науково-дослідної роботи No 0115U001639 «Механізми забезпечення інвестиційної активності підприємств для виробництва продукції з високою доданою вартістю». У доповіді досліджено стан та основні тенденції розвитку промисловості Донбасу на середину 2015 року порівняно з показниками окремих регіонів України та її економіки в цілому. Детально розглянуто тренди промисловості регіону в умовах проведення АТО. Проаналізовано загрози, ризики та можливості розвитку Донбасу внаслідок загострення кризової ситуації в країні. Надано пропозиції щодо виходу з локальної та загальної соціально-економічної кризи. Для фахівців у галузі промислової політики, регіональної економіки, економіки підприємств базових галузей, науковців, студентів та аспірантів економічних спеціальностей.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://ds.knu.edu.ua/jspui/handle/123456789/3924
ISBN: 978-966-02-8043-4
Розташовується у зібраннях:МонографіЇ

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Промисловість Донецької та Луганської областей.pdf1.34 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.