Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://ds.knu.edu.ua/jspui/handle/123456789/3820
Назва: Особливості формування витрат підприємницької структури з вантажоперевезення
Автори: Бондарчук, Ольга Михайлівна
Бондарчук, Ольга Михайловна
Bondarchuk, Olha
Царенко, В.
Ключові слова: вантажоперевезення
формування витрат
автотрапнспорт
Дата публікації: 2021
Бібліографічний опис: Бондарчук О. М. Особливості формування витрат підприємницької структури з вантажоперевезення / О. М. Бондарчук, В. Царенко / Актуальні економіко-правові, соціальні та екологічні аспекти розвитку промисловості та суспільства : матеріали всеукр. практ інтернет конференції (1-31 березня). – Кривий Ріг., 2021. – С. 43–46.
Короткий огляд (реферат): Автомобільний транспорт є однією з основних складових транспортної системи України. Він виконує 90% об’єму пасажирських перевезень, 80% вантажних перевезень економіки країни. При цьому автомобільний транспорт використовують у всіх галузях господарства: за його допомогою здійснюють місцеві, міжміські та міжнародні перевезення промислових і сільськогосподарських вантажів, а також вантажів для торгівлі й будівництва. Автомобільний транспорт тісно пов’язаний з роботою залізничного, авіаційного, морського та річкового транспорту, він є одним із найбільш поширених засобів сполучення на малу віддаль. Широко застосовують і для транспортування вантажів на далеку віддаль, оперативної їх доставки, зокрема продуктів, що швидко псуються, вантажів, незручних для перевезення іншими видами транспорту.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://ds.knu.edu.ua/jspui/handle/123456789/3820
Розташовується у зібраннях:Кафедра економіки, організації та управління підприємствами
Тези

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Бондарчук О. М. Особливості формування витрат.pdf376.61 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.