Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://ds.knu.edu.ua/jspui/handle/123456789/3801
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Астаф'єва, Катерина Олександрівна | - |
dc.contributor.author | Астафьева, Екатерина Александровна | - |
dc.contributor.author | Astafieva, Kateryna | - |
dc.contributor.author | Темченко, Ганна Володимирівна | - |
dc.contributor.author | Темченко, Анна Владимировна | - |
dc.contributor.author | Temchenko, Hanna | - |
dc.date.accessioned | 2021-10-01T11:05:56Z | - |
dc.date.available | 2021-10-01T11:05:56Z | - |
dc.date.issued | 2020 | - |
dc.identifier.citation | Астаф’єва К. О. Доцільність використання показників КРІ при мотивації праці у торговельній діяльності / К. О. Астаф’єва, Г. В. Темченко // Розвиток промисловості та суспільства : міжнар. техн. конф. (17–20 листопада, 2020) : [тези доповідей]. – Кривий Ріг, 2020. – С. 47. | uk_UA |
dc.identifier.uri | http://ds.knu.edu.ua/jspui/handle/123456789/3801 | - |
dc.description.abstract | Українське торговельне суспільство стоїть на порозі значних змін. Для забезпечення ефективного підприємництва у майбутньому важливим виступає запровадження інноваційних підходів і методів управління, зорієнтованих на поставлення цілей та окреслення індивідуальної відповідальності працівників бізнесу. | uk_UA |
dc.language.iso | uk | uk_UA |
dc.publisher | Криворізький національний університет | uk_UA |
dc.subject | підприємництво | uk_UA |
dc.subject | інновації | uk_UA |
dc.subject | торгівельна діяльність | uk_UA |
dc.title | Доцільність використання показників КРІ при мотивації праці у торговельній діяльності | uk_UA |
dc.type | Thesis | uk_UA |
local.submitter.email | lanabasca@gmail.com | uk_UA |
Розташовується у зібраннях: | Кафедра економіки, організації та управління підприємствами Тези |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Астаф’єва К. О. Доцільність використання показників КРІ.pdf | 395.87 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.