Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://ds.knu.edu.ua/jspui/handle/123456789/3692
Назва: Особливості розвитку та використання електронного документообігу у сучасному українському науковому суспільстві
Автори: Шурупова, Катерина Володимирівна
Шурупова, Екатерина Владимировна
Shurupova, Kateryna
Ключові слова: електронний документообіг
наукове суспільство
Дата публікації: 2018
Видавництво: Вид. Р. А. Козлов
Бібліографічний опис: Шурупова К. В. Особливості розвитку та використання електронного документообігу у сучасному українському науковому суспільстві / К. В. Шурупова // Філософсько-правові аспекти науково-педагогічної діяльності : монографія. – Кривий Ріг, 2018. – С. 110–123.
Короткий огляд (реферат): Розвиток інформаційних відносин у сучасному суспільстві неможливо уявити без використання електронного документообігу в цілому та електронних підписів у тому числі. Електронний документообіг є одним з тих інструментів, що в змозі забезпечити потреби сьогодення в швидкому інформаційному обміні. А використання електронного цифрового підпису, що підтверджує оригінальність документа і надійно захищає його від підробок, – є ефективним вирішенням проблеми перевірки дійсності отриманої інформації або підтвердити факт укладення договору з урахуванням відстані між сторонами договірних відносин. Документи можуть бути засвідчені електронним цифровим підписом і передані до місця призначення протягом декількох секунд, адже електронний документ передається за допомогою швидкісних телекомунікаційних систем, однією з яких є, приміром, Інтернет. За таких умов усі учасники обміну електронними документами незалежно від відстані мають однакові можливості в електронному інформаційному обміні.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://ds.knu.edu.ua/jspui/handle/123456789/3692
ISBN: 978-617-7643-28-8
Розташовується у зібраннях:Кафедра професійної та соціально-гуманітарної освіти
Наукові статті



Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.