Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://ds.knu.edu.ua/jspui/handle/123456789/3518
Назва: Філософія науки та ноосферно-наукові інновації в мисленні і пізнанні
Автори: Капіца, Володимир Федорович
Капица, Владимир Федорович
Kapitsa, Volodymyr
Ключові слова: філософія науки
ноосфера
інноваційне мислення
Дата публікації: 2016
Видавництво: Видавничий центр ДВНЗ «КНУ»
Бібліографічний опис: Капіца В. Ф. Філософія науки та ноосферно-наукові інновації в мисленні і пізнанні : [монографія] / В. Ф. Капіца. – Кривий Ріг : Видавничий центр ДВНЗ «КНУ», 2016. – 623 с.
Короткий огляд (реферат): В монографії на засадах філософії науки розробляється інноваційна методологія ноосферного мислення і пізнання, розкривається інноваційний розвиток філософсько-наукових знань на основі культурно-інформаційних, креативно-синергетичних і ноосферо-пізнавальних інновацій. Представлені філософсько-наукові засади за гносеологією і методологією ноосферного розуміння та інноваційного мислення, розкриті ноонаукові методи і способи інноваційного ІТ-програмування ноосферного розуміння і мислення в стандартах раціональності науково-дослідних програм. Монографія є науково-навчальним виданням, і розрахована на студентів старших курсів, магістрантів та аспірантів, викладачів і спеціалістів, що займаються проблемами філософії науки та інновацій, гносеології і методології ноосферних досліджень на засадах філософії ноонауки.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://ds.knu.edu.ua/jspui/handle/123456789/3518
ISBN: 978-966-132-037-5
Розташовується у зібраннях:МонографіЇ

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Капіца В. Ф. Філософія науки та ноосферно.pdf4.27 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.