Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://ds.knu.edu.ua/jspui/handle/123456789/3443
Назва: Сучасний менеджмент: проблеми теорії та практики
Автори: Л. М. Варава (гол. ред.)
Ключові слова: сучасний менеджмент
економічний стан держави
конкурентоспроможність підприємств
внутрішні ринки
міжнародні ринки
Дата публікації: 2021
Видавництво: Криворізький національний університет
Бібліографічний опис: Сучасний менеджмент: проблеми теорії та практики [Електронний ресурс] : матеріали ІII Міжнародної науково-практичної інтернет-конференції (Кривий Ріг, травень 2021 р.) : [тези доповідей] / редкол.: Л. М. Варава (гол. ред.) та ін. – Кривий Ріг, 2021. – 154 с.
Короткий огляд (реферат): У збірнику подані тези доповідей, що представлені на ІII Міжнародній науково-практичній інтернет-конференції «Сучасний менеджмент: проблеми теорії та практики», проведеної за ініціативою кафедри менеджменту і адміністрування Криворізького національного університету. Науковці ставлять і вирішують актуальні завдання, пов’язані із сучасним економічним станом держави, розвитком теорії та практики менеджменту та підвищенням на цій основі конкурентоспроможності підприємств на внутрішньому та міжнародному ринках. Для науковців, аспірантів, магістрантів, студентів та фахівців-практиків.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://ds.knu.edu.ua/jspui/handle/123456789/3443
Розташовується у зібраннях:Матеріали конференцій

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Сучасний менеджмент.pdf2.12 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.