Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://ds.knu.edu.ua/jspui/handle/123456789/3095
Назва: Охорона праці рудодобувної галузі (в цифрах і поясненнях)
Автори: Пищикова, Олена Вікторівна
Пищикова, Елена Викторовна
Pischikova, Olena
Янова, Людмила Олександрівна
Янова, Людмила Александровна
Yanova, Liudmyla
Худик, Микола Валентинович
Худик, Николай Валентинович
Khudyk, Mykola
Ключові слова: охорона праці
рудодобувна промисловість
гігієна праці
виробнича санітарія
Дата публікації: 2018
Видавництво: Чернявський Д. О.
Бібліографічний опис: Пищикова О. В. Охорона праці рудодобувної галузі: в цифрах і поясненнях : навчальний посібник / О. В. Пищикова , Л. О. Янова , М. В. Худик. – Кривий Ріг : Видавець ФО-П Чернявський Д.О., 2018. – 142 с. – Бібліогр.: с. 139–141.
Короткий огляд (реферат): Посібник розроблено на підставі діючого міжнародного і державного за-конодавства з урахуванням сучасних змін у нормативно-правових актах з охорони праці (НПАОП). В навчальному посібнику розглянуто вимоги з охорони праці відповідно до міжнародного і державного законодавства у галузі рудодобувної промис-ловості для відкритих і підземних гірничих робіт, питання гігієни праці та виробничої санітарії, техніки безпеки, попередження та ліквідації аварій в гірничих виробках. Посібник відповідає одному з модулів програми дисципліни «Цивільний захист та охорона праці в галузі» – для підготовки магістрів спеціальностей 184 «Гірництво» та 263 «Цивільна безпека», а також може бути корисним для студентів інших спеціальностей Криворізького національного університету та інженерно-технічних працівників гірничодобувних підприємств.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://ds.knu.edu.ua/jspui/handle/123456789/3095
ISSN: 978-617-7553-75-4
Розташовується у зібраннях:Посібніки

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Пищикова О. В. Охорона праці рудодобувної галузі.pdf2.54 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.