Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://ds.knu.edu.ua/jspui/handle/123456789/2874
Назва: Моделювання процесу руйнування руди в шарі під тиском
Автори: Ніколаєнко, Павло Костянтинович
Николаенко, Павел Константинович
Nikolaienko, Pavlo
Ключові слова: Модель
HPGR
критерій руйнування
селективність
зсувні напруження
міжчастинкове руйнування
Дата публікації: 2019
Видавництво: ДВНЗ «Криворізький національний університет»
Бібліографічний опис: Ніколаєнко П. К. Моделювання процесу руйнування руди в шарі під тиском / П. К. Ніколаєнко // Сучасна геологічна наука і практика в дослідженнях студентів і молодих фахівців : ХV Всеукраїнська науково-практична конференція, Кривий Ріг, 21-23 травня 2019 р. – Кривий Ріг, 2019. – С. 47–50. – Бібліогр.: 50 с.
Короткий огляд (реферат): Аналіз процесу дроблення шматків руди в шарі, який здійснюється в ролер-пресі, показав, що основною причиною руйнування матеріалу, є прояв зсувного механізму руйнування рудних частинок. Тобто в якості основної ха-рактеристики міцності руд доцільно використовувати граничне значення зсув-ної складової їх напруженого стану; в якості граничного по зсувних напру-женнях значення використовувати межу пружності. Рекомендований алгоритм вирішення задачі напружено-деформованого стану, який зводиться до обчислення потенційної енергії деформації шматків руди в шарі. Вона використовується для визначення гранулометричної харак-теристики руди після дроблення.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://ds.knu.edu.ua/jspui/handle/123456789/2874
Розташовується у зібраннях:Кафедра збагачення корисних копалин і хімії
Наукові статті

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Моделювання процесу руйнування руди в шарі під тиском.pdf754.82 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.