Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://ds.knu.edu.ua/jspui/handle/123456789/2862
Назва: Бизов Володимир Федорович: праці вченого та література про нього
Автори: Протазанова, Інга Віссаріонівна
Ключові слова: бібліографічні покажчики
біобібліографічні покажчики
гірнича справа
праці КНУ (КГРІ, КТУ)
Дата публікації: 2013
Бібліографічний опис: Бизов Володимир Федорович (1937–2011): праці вченого та література про нього з фондів наукової бібліотеки ДВНЗ "Криворізький національний університет" : біобіліографічний покажчик літератури / Наукова бібліотека ДВНЗ "КНУ" ; [уклад. І. В. Протазанова ; ред. і відповід. за вип. С. О. Баскакова ; техн. ред. В. О. Вигівська]. – Кривий Ріг : [б. в.], 2013. – 28 с. – (Серія "Видатні науковці Криворіжжя" ; вип. 1).
Короткий огляд (реферат): Наукова бібліотека започаткувала випуск серії біобібліографічних покажчиків літератури «Видатні науковці Криворіжжя», діяльність яких пов’язана з гірничою справою, розвитком Криворізького залізорудного басейну. За всі роки існування КГРІ-КТУ-КНУ утвердився не лише як провідний навчальний заклад Кривбасу, особливо в галузі підготовки фахівців для гірничовидобувної промисловості, але й як своєрідний центр генерації науковців різних рівнів. Біобібліографія – відображає твори певної особи, а також документи і біографічні дані про них. Мета серії – всебічно розкрити, упорядкувати та систематизувати науковий доробок професорсько-викладацького складу університету. Випуск I містить відомості про наукові праці та публікації президента АГН України, заслуженого діяча науки і техніки, лауреата Державної премії України, доктора технічних наук, професора В. Ф. Бизова, які зберігаються у фондах бібліотеки. Посібник складається з чотирьох розділів: «Наукові та навчальні видання В. Ф. Бизова», «Публікації В. Ф. Бизова», «Дисертації та автореферати, депановані рукописи», «Бизов Володимир Федорович, про нього». Покажчик буде корисним науковим працівникам, аспірантам, викладачам, студентам, усім, хто займається науково-дослідною та науково-практичною діяльністю в галузях гірничодобувної промисловості.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://ds.knu.edu.ua/jspui/handle/123456789/2862
Розташовується у зібраннях:Бібліотечні ресурси

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Бизов Володимир Федорович (1937–2011).pdf692.67 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.