Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://ds.knu.edu.ua/jspui/handle/123456789/2861
Назва: Капленко Юрій Петрович: праці вченого та література про нього
Автори: Протазанова, Інга Віссаріонівна
Ключові слова: бібліографічні покажчики
біобібліографічні покажчики
гірнича справа
праці КНУ (КГРІ, КТУ)
Дата публікації: 2013
Бібліографічний опис: Капленко Юрій Петрович (1928–2009): праці вченого та література про нього з фондів наукової бібліотеки ДВНЗ "Криворізький національний університет" : біобіліографічний покажчик літератури / Наукова бібліотека ДВНЗ "КНУ" ; [уклад. І. В. Протазанова ; відповід. за вип. С. О. Баскакова ; ред. О. В. Кисільова : техн. ред. О. В. Вигівська]. – Кривий Ріг : [б. в.], 2013. – 27 с. – (Серія "Видатні науковці Криворіжжя" ; вип. 2).
Короткий огляд (реферат): Наукова бібліотека започаткувала випуск серії біобібліографічних покажчиків літератури «Видатні науковці Криворіжжя», діяльність яких пов’язана з гірничою справою, розвитком Криворізького залізорудного басейну. За всі роки існування КГРІ-КТУ-КНУ утвердився не лише як провідний навчальний заклад Кривбасу, особливо в галузі підготовки фахівців для гірничовидобувної промисловості, але й як своєрідний центр генерації науковців різних рівнів. Біобібліографія – відображає твори певної особи, а також документи і біографічні дані про них. Мета серії – всебічно розкрити, упорядкувати та систематизувати науковий доробок професорсько-викладацького складу університету. Другий випуск біобібліографічного покажчика серії «Видатні науковці Криворіжжя» містить відомості про наукові праці та публікації доктора технічних наук, професора, заслуженого діяча науки і техніки України, лауреата Державної премії України в галузі науки і техніки, академіка АГН України. Посібник складається з п’яти розділів: «Наукові та навчальні видання Ю. П. Капленко», «Публікації Ю. П. Капленко», «Дисертації, автореферати», «Депоновані рукописи, авторські свідоцтва», «Капленко Ю. П., про нього». Покажчик буде корисним науковим працівникам, аспірантам, викладачам, студентам, усім, хто займається науково-дослідною та науково-практичною діяльністю в галузях гірничодобувної промисловості.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://ds.knu.edu.ua/jspui/handle/123456789/2861
Розташовується у зібраннях:Бібліотечні ресурси

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Капленко Юрій Петрович (1928–2009).pdf674.57 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.