Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://ds.knu.edu.ua/jspui/handle/123456789/2407
Назва: Спосіб сухого магнітного збагачення руд і матеріалів
Автори: Бизов, В. Ф.
Ганжа, Р. П.
Дмитрієнко, О. І.
Капленко, Ю. П.
Кас'ян, В. О.
Колосов, В. О.
Ломовцев, Л. О.
Мовчан, В. П.
Оселедько, В. А.
Сергійчук, А. Г.
Сидоренко, Віктор Дмитрович
Сидоренко, Виктор Дмитриевич
Sydorenko, Viktor
Станков, О. П.
Федько, Михайло Борисович
Федько, Михаил Борисович
Fedko, Mikhail
Хватов, Ю. О.
Юртаєва, А. Д.
Ключові слова: магнітне збагачення руд
сухе збагачення руд
Дата публікації: 2002
Видавництво: ДП "Український інститут промислової власності"
Бібліографічний опис: Пат. 37833 Україна, МПК В03С 1/10. Спосіб сухого магнітного збагачення руд і матеріалів / Бизов В. Ф., Ганжа Р. П., Дмитрієнко О. І., Капленко Ю. П., Кас’ян В. О., Колосов В. О., Ломовцев Л. О., Мовчан В. П., Оселедько В. А., Сергійчук А. Г., Сидоренко В. Д., Станков О. П., Федько М. Б., Хватов Ю. О., Юртаєва А. Д. ; власник Академія гірничих наук України. – № 2000042283; заявл. 21.04.2000; опубл. 15.05.2002, Бюл. № 4. – 3 с. – Режим доступу: http://uapatents.com/3-37833-sposib-sukhogo-magnitnogo-zbagachennya-rud-i-materialiv.html.
Короткий огляд (реферат): Спосіб сухого магнітного збагачення руд і матеріалів, який включає верхню подачу матеріалу вихідного живлення на барабан з магнітною системою, який обертається, розділення матеріалу під дією магнітних, відцентрових та гравітаційних сил з утворенням природного віяла потоків матеріалу та їх поділ на продукти зба­гачення, який відрізняється тим, що матеріал вихідного живлення подають на барабан за його вертикальною віссю за ходом обертання перед зоною впливу магнітної системи, після чого матеріал вихід­ного живлення переміщують у зону впливу магнітної системи і здій­снюють його розділення із збереженням утвореного природного вія­ла потоків матеріалу, який сепарується.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://ds.knu.edu.ua/jspui/handle/123456789/2407
Розташовується у зібраннях:Патенти

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
37833-uapatents.com.pdf65.79 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.