Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://ds.knu.edu.ua/jspui/handle/123456789/2401
Назва: Спосіб збагачення залізовмісної сировини
Автори: Мовчан, В. П.
Бизов, В. Ф.
Дмітрієнко, О. І.
Оселедько, В. А.
Сімоненко, М. П.
Узлов, В. М.
Романович, Л. А.
Сидоренко, Віктор Дмитрович
Сидоренко, Виктор Дмитриевич
Sydorenko, Viktor
Ключові слова: збагачення залізних руд
залізовмісна сировина
Дата публікації: 2002
Видавництво: ДП "Український інститут промислової власності"
Бібліографічний опис: Пат. 48914 Україна, МПК ВО3В7/00. Спосіб збагачення залізовмісної сировини / Мовчан В. П., Бизов В. Ф., Дмітрієнко О. І., Оселедько В. А., Сімоненко М. П., Узлов В. М., Романов Л. А., Сидоренко В. Д. – № 2002043391 ; заявл. 23.04.2002 ; опубл. 15.08.2002, Бюл. № 8. – 6 с. – Режим доступу: http://uapatents.com/6-48914-sposib-zbagachennya-zalizovmisno-sirovini.html.
Короткий огляд (реферат): 1. Спосіб збагачення залізовмісної сировини, який включає використання як вихідної сировини складованих залізовмісних хвостів збагачувальних фабрик, визначення їх фізико-механічних і хімічних властивостей, гранулометричного складу по площі розміщення і потужності шару в контурах хвостосховища, розпушування хвостів, їх розмивання, утворення пульпи, витяжку із неї сторонніх і негабаритних елементів, дешламацію з одержанням незбагачуваних пісків, що направляють у відвал, і збагачуваного залізовмісного продукту, який відрізняється тим, що збагачуваний залізовмісний продукт направляють на класифікацію в гідроциклон і одночасно з цим виконують введення руди у вигляді пульпи в залізовмісний продукт, а на виході з гідроциклона формують два потоки, один із яких, що містить залізовмісні піски, направляють на здрібнювання і повертають на вихідну класифікацію, а інший, зі збагачуваним продуктом, - на другу стадію дешламації, на виході з якої формують два потоки, один із яких, що містить незбагачувані піски, направляють у відвал, а другий, збагачуваний залізовмісний продукт, - на магнітну сепарацію, в результаті якої одержують три потоки, один із яких, із заданим вмістом заліза, - концентрат, другий, що утримує незбагачувані піски, - у відвал, а третій, проміжний продукт, направляють на вихідну класифікацію. 2. Спосіб збагачення залізовмісної сировини за п. 1, який відрізняється тим, що концентрат піддають другій стадії класифікації в гідроциклоні і одержують на виході з нього два продукти, один із яких, збагачувані піски, направляють на другу стадію здрібнювання з наступним поверненням у вихідний гідроциклон другої стадії класифікації, а другий, збагачуваний залізовмісний продукт, направляють на третю стадію дешламації, на виході з якої одержують незбагачуваний продукт, який направляють у відвал, а також - залізовмісний продукт, який направляють на другу стадію магнітної сепарації, на виході з якої одержують залізовмісний концентрат і незбагачуваний продукт.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://ds.knu.edu.ua/jspui/handle/123456789/2401
Розташовується у зібраннях:Патенти

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
48914-uapatents.com.pdf226.94 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.