Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://ds.knu.edu.ua/jspui/handle/123456789/2364
Назва: Пристрій для визначення швидкості детонації вибухових речовин
Автори: Вілкул, О. Ю.
Перегудов, В. В.
Несмашний, Євген Олександрович
Несмашный, Евгений Александрович
Nesmashnyi, Yevhen
Здещиц, Валерій Максимович
Здещиц, Валерий Максимович
Zdeshchyts, Valerii
Сидоренко, Віктор Дмитрович
Сидоренко, Виктор Дмитриевич
Sydorenko, Viktor
Ключові слова: вибухові речовини
детонація
Дата публікації: 2007
Видавництво: ДП "Український інститут промислової власності"
Бібліографічний опис: Пат. 26057 Україна, МПК F42B 1/00. Пристрій для визначення швидкості детонації вибухових речовин / Вілкул О. Ю., Перегудов В. В., Несмашний Є. О., Здещиц В. М., Сидоренко В. Д. ; власник Здещиц Валерій Максимович. – № u200707499 ; заявл. 04.07.2007 ; опубл. 27.08.2007, Бюл. № 13. – 2 с. – Режим доступу : http://uapatents.com/2-26057-pristrijj-dlya-viznachennya-shvidkosti-detonacivibukhovikh-rechovin.html.
Короткий огляд (реферат): 1. Пристрій для визначення швидкості детонації вибухових речовин, що містить детонатор, вибухову речовину, фотореєструючий прилад, який відрізняється тим, що по осі вибухової речовини розміщені світловоди, кінці яких розташовані послідовно на фіксованій відстані в напрямку руху фронту хвилі детонації з повітряним зазором відносно вибухової речовини, а протилежні кінці оптичних волокон розташовані в проміжному елементі, який з'єднує всі волоконно-оптичні канали за межами вибухової речовини в один волоконно-оптичний канал, другий кінець якого розташовується в зоні фотореєструючого приладу, з'єднаного з електронним блоком накопичення й обробки інформації. 2. Пристрій для визначення швидкості детонації вибухових речовин за п. 1, який відрізняється тим, що на торцях світловодів можуть бути закріплені порожні тонкостінні скляні мікросфери, заповнені інертним газом.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://ds.knu.edu.ua/jspui/handle/123456789/2364
Розташовується у зібраннях:Патенти



Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.