Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://ds.knu.edu.ua/jspui/handle/123456789/2361
Назва: Волоконно-оптичний центрир
Автори: Сидоренко, Віктор Дмитрович
Сидоренко, Виктор Дмитриевич
Sydorenko, Viktor
Здещиц, Валерій Максимович
Здещиц, Валерий Максимович
Zdeshchyts, Valerii
Кривенко, Андрій Юрійович
Кривенко, Андрей Юрьевич
Kryvenko, Andrii
Ключові слова: волоконно-оптичний центрир
Дата публікації: 2005
Видавництво: ДП "Український інститут промислової власності"
Бібліографічний опис: Пат. 6159 Україна, МПК G01C 15/04. Волоконно-оптичний центрир / Cидоренко В. Д., Здещиц В. М., Кривенко А. Ю. ; власник Криворізький технічний університет. – № 20041008304 ; заявл. 13.10.04 ; опубл. 15.04.2005, Бюл. № 4. – 2 с. – Режим доступу: http://uapatents.com/2-6159-volokonno-optichnijj-centrir.html.
Короткий огляд (реферат): Волоконно-оптичний центрир, що складається з рухливого геодезичного знака у вигляді корпусу з розташованим у ньому виском, при цьому в нижній частині корпусу розташований візирний вузол, який відрізняється тим, що корпус рухливого геодезичного знака заповнений рідиною, а висок виконаний з волоконного світловоду, при цьому візирний вузол виконаний у вигляді втулки, заповненої оптично прозорим матеріалом, встановленої в донній частині корпусу, причому співвісно візирному вузлу на гнучкому зв'язку розташований опорний геодезичний знак у вигляді мікрометричного столика із установленою на ньому візирною маркою у вигляді світловоду, при цьому висок зв'язаний з випромінювачем світлового потоку, а візирна марка – з фотоприймачем і, відповідно, із блоком перетворення і запису інформації.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://ds.knu.edu.ua/jspui/handle/123456789/2361
Розташовується у зібраннях:Патенти

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Волоконно-оптичний центрир.pdf95.88 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.