Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://ds.knu.edu.ua/jspui/handle/123456789/2183
Назва: Методичний підхід до оцінки конкурентоспроможності підприємства в контексті сучасного публічного управління
Автори: Нусінов, Володимир Якович
Шура, Наталя Олександрівна
Нусинов, Владимир Яковлевич
Шура, Наталья Александровна
Ключові слова: конкурентоспроможність підприємства
публічного управління
Дата публікації: 2016
Видавництво: Видавець Роман Козлов
Бібліографічний опис: Нусінов В. Я. Методичний підхід до оцінки конкурентоспроможності підприємства в контексті сучасного публічного управління / В. Я. Нусінов, Н. О. Шура // Аудит управлінської діяльності: адміністративного менеджменту, бізнес-адміністрування, корпоративного управління, менеджменту підприємництва (показники оцінки результатів, їх облік та прогнозування) : [монографія] / за заг. ред. В. Я. Нусінова. – Кривий Ріг, 2016. – С. 289–299. – Бібліогр. : с. 299.
Короткий огляд (реферат): Постійна трансформація та розвиток сучасних концепцій управління підприємствами висунула на перший план актуальність публічного управління та адміністрування на вітчизняних підприємствах. Корпоратизація економіки та концентрація значної частини виробленого країною ВВП на великих підприємствах-корпораціях вимагає перегляду не тільки основ управління такими суб’єктами господарювання, але і переосмислення методик оцінки ефективності їх господарювання. Не виключенням є і методики оцінки конкурентоспроможності продукції та підприємства.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://ds.knu.edu.ua/jspui/handle/123456789/2183
ISBN: 978-617-7104-71-0
Розташовується у зібраннях:Кафедра обліку, оподаткування, публічного управління та адміністрування
Наукові статті



Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.