Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://ds.knu.edu.ua/jspui/handle/123456789/2018
Назва: Сучасний менеджмент: проблеми теорії та практики
Автори: Л. М. Варава (гол. ред.)
О. Г. Вагонова (ред.)
Є. В. Афанасьєв (ред.)
Ключові слова: сучасний менеджмент
економічний стан держави
конкурентоспроможність підприємств
внутрішні ринки
міжнародні ринки
Дата публікації: 2017
Видавництво: Криворізький національний університет
Бібліографічний опис: Сучасний менеджмент: проблеми теорії та практики : матеріали ІІ міжнар. наук.-практ. Інтернет-конф. (Кривий Ріг, травень 2017 р.) / М-во освіти і науки України, ДВНЗ «Криворізький національний університет», ДВНЗ «Національний гірничий університет», ТОВ «Метінвест Холдинг» ; [редкол.: Л. М. Варава (гол. ред.), О. Г. Вагонова, Є. В. Афанасьєв]. – Кривий Ріг, 2017. – 136 с.
Короткий огляд (реферат): У збірнику подані тези доповідей, що представлені на ІІ Міжнародній науково-практичній Інтернет-конференції "Сучасний менеджмент: проблеми теорії та практики", проведеною за ініціативою кафедри менеджменту і адміністрування ДВНЗ "Криворізький національний університет". Науковці ставлять і вирішують актуальні завдання, пов'язані із сучасним економічним станом держави, розвитком теорії та практики менеджменту та підвищенням на цій основі конкурентоспроможності підприємств на внутрішньому та міжнародному ринках. Для науковців, аспірантів, магістрантів, студентів та фахівців-практиків.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://ds.knu.edu.ua/jspui/handle/123456789/2018
Розташовується у зібраннях:Матеріали конференцій

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Сучасний менеджмент проблеми теорії та практики.pdf1.05 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.