Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://ds.knu.edu.ua/jspui/handle/123456789/1987
Назва: Напрями розвитку сучасного менеджменту: проблеми та рішення
Автори: Л. М. Варава (ред.)
Ключові слова: менеджмент
конкурентоспроможність підприємств
Дата публікації: 2015
Видавництво: ФО-П Чернявский Д.О.
Бібліографічний опис: Напрями розвитку сучасного менеджменту: проблеми та рішення : монографія / за заг. ред. Л. М. Варави. – Кривий Ріг : ФО-П Чернявський Д. О., 2015. – 417 с.
Короткий огляд (реферат): У сучасних умовах проблема підвищення конкурентоспроможності підприємств і галузей визначається ефективністю менеджменту, а пошук принципових напрямів його поліпшення набуває стратегічного значення. У зв'язку з цим дослідження вітчизняних та зарубіжних аспектів розвитку менеджменту є одним із найбільш актуальних загальнонаукових завдань, що дозволяє формувати моделі конкурентоспроможності у різних напрямах. В монографії висвітлено думки авторів щодо вирішення самих суттєвих проблем сучасного менеджменту. Такі проблеми мають вирішуватися комплексно з урахуванням досягнень ряду наукових напрямів: технічного, економічного, юридичного, соціально-психологічного. Але всі вони координуються і узгоджуються управлінською складовою, що є основною концепцією досліджень науковців. Для науковців-менеджерів, фахівців-практиків, викладачів, аспірантів, студентів, а також усіх тих, хто користується інструментарієм сучасного менеджменту в своїй діяльності.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://ds.knu.edu.ua/jspui/handle/123456789/1987
Розташовується у зібраннях:МонографіЇ

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Напрями розвитку сучасного менеджменту.pdf5.61 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.