Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://ds.knu.edu.ua/jspui/handle/123456789/1954
Назва: Концептуальні засади створення корпоративного університету підприємств ГМК на базі систем дистанційного навчання
Автори: Капітула, Сергій Васильович
Капитула, Сергей Васильевич
Kapitula, Serhii
Ключові слова: гірничо-металургійний комплекс
кадрова безпека
дистанційне навчання
Дата публікації: 2018
Видавництво: ДонНУЕТ імені Михайла Туган-Барановського
Бібліографічний опис: Капітула С. В. Концептуальні засади створення корпоративного університету підприємств ГМК на базі систем дистанційного навчання // Стійкий розвиток національної економіки: актуальні проблеми та механізми забезпечення : матеріали ІІ міжнародної науково-практичної інтернет-конференції (27 квітня 2018 р.) : тези / Донец. нац. ун-т економіки і торгівлі імені Михайла Туган-Барановського. – Кривий Ріг, 2018. – С. 368–373.
Короткий огляд (реферат): В сучасних кризових умовах діяльності для більшості вітчизняних суб’єктів господарювання і в тому числі для підприємств гірничо-металургійного комплексу (ГМК) гостро постає проблема кадрової безпеки, що обумовлено рядом негативних тенденцій в економічному середовищі. Більшість досліджень у цій галузі доводять, що рівень кадрової безпеки безпосередньо залежить від систем освіти та навчання, що функціонує на підприємстві.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://ds.knu.edu.ua/jspui/handle/123456789/1954
Розташовується у зібраннях:Кафедра фінансів суб'єктів господарювання та інноваційного розвитку
Наукові статті



Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.