Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://ds.knu.edu.ua/jspui/handle/123456789/1951
Назва: Законодавча основа функціонування підприємств малого та середнього бізнесу України та Алжиру
Автори: Хамаілі, Акрам
Ключові слова: функціонування підприємств
підприємства України
підприємства Алжиру
законодавча діяльність
Дата публікації: 2019
Видавництво: Криворізький національний університет
Бібліографічний опис: Хамаілі Акрам. Законодавча основа функціонування підприємств малого та середнього бізнесу України та Алжиру / Хамаілі Акрам // Розвиток промисловості та суспільства : матеріали міжнародної науково-технічної конференції : [тези доповідей]. – Кривий Ріг, 2019. – Т. 1. – С. 158.
Короткий огляд (реферат): В умовах світової економічної нестабільності, а також політичної кризи як в Україні, так і в Алжирі, що найбільш гостро відчувають в першу чергу підприємства малого та середнього бізнесу (МСБ), набуває особливого значення та актуальності саме законодавча база їх діяльнос-ті. Основне законодавче регулювання діяльності всіх суб’єктів господарювання й зокрема підп-риємств МСБ в Україні здійснюється наступними законодавчими актами: Податковий кодекс України від 02.12.2010 року № 2755-VI із змінами і доповненнями, Господарський Кодекс України від 16.01.03 №436-IV із змінами та доповненнями та інші законодавчі акти. Дані закони розроблені з метою стимулювання в першу чергу малого бізнесу, що здійсню-ється за допомогою пільгової, спрощеної системи оподаткування.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://ds.knu.edu.ua/jspui/handle/123456789/1951
Розташовується у зібраннях:Наукові статті



Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.