Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://ds.knu.edu.ua/jspui/handle/123456789/1944
Назва: Актуальні проблеми сучасного менеджменту
Автори: Л. М. Варава (ред.)
Ключові слова: менеджмент
ефективність управління
управлінська діяльність
Дата публікації: 2018
Видавництво: Вид. Р. А. Козлов
Бібліографічний опис: Актуальні проблеми сучасного менеджменту : монографія / [Л. М. Варава, Є. В. Афанасьєв, І. А. Маркіна та ін.] ; за заг. ред. д-ра екон. наук, проф. Л. М. Варави. – Кривий Ріг : Вид. Р. А. Козлов, 2018. – 203 с. – ISBN 978-617-7643-07-3.
Короткий огляд (реферат): В сучасних умовах подолання вітчизняною економікою кризових явищ набуває стратегічного значення вирішення проблем підвищення ефективності управління на всіх рівнях. Авторами монографії розглянуто важливе коло питань, пов’язаних з пошуком шляхів поліпшення управлінської діяльності як на рівні окремих підприємств, так і на рівні галузей і органів місцевого самоврядування. Результати наукових досліджень в майбутньому будуть сприяти забезпеченню їх успішного функціонування та сталої ефективності, вирішенню багатьох поставлених проблем. Монографія буде корисною для науковців, викладачів економічних та управлінських спеціальностей, співробітників органів публічного управління і адміністрування, менеджерів підприємств та організацій.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://ds.knu.edu.ua/jspui/handle/123456789/1944
ISBN: 978-617-7643-07-3
Розташовується у зібраннях:МонографіЇ

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Актуальні проблеми сучасного менеджменту.pdf3.52 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.