Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://ds.knu.edu.ua/jspui/handle/123456789/1722
Назва: Особливості процесу рудопідготовки на ПАТ "ПівнГЗК"
Автори: Олійник, Тетяна Анатоліївна
Олейник, Татьяна Анатольевна
Oliinyk, Tetiana
Хмель, І. В.
Коржан, І. А.
Олійник, Максим Олегович
Олейник, Максим Олегович
Oliinyk, Maksym
Ключові слова: рудопідготовка
гірничо-збагачувальні комбінати
Дата публікації: 2015
Видавництво: ДВНЗ "Криворізький національний університет"
Бібліографічний опис: Особливості процесу рудопідготовки на ПАТ "ПівнГЗК" / Т. А. Олійник, І. В. Хмель, І. А. Коржан, М. О. Олійник // Гірничий вісник : науково-технічний збірник. – Кривий Ріг, 2015. – Вип. 99. – С. 174–180. – Бібліогр.: 12 назв.
Короткий огляд (реферат): акціонерному товаристві «Північний гірничо-збагачувальний комбінат». Для детального вивчення цього питання на публічному акціонерному товаристві «Північний гірничо-збагачувальний комбінат» було проведено генеральне опробування технологічної схеми та виконано детальне дослідження всіх продуктів на предмет розкриття мінеральних зерен. За результатами дослідження були встановлені коефіцієнти розкриття рудних та нерудних мінералів за всією технологічною схемою збагачення магнетитових кварцитів на гірничо-збагачувальному комбінаті, Зроблено аналіз та синтез отриманої інформації для розробки рекомендацій з вдосконалення процесу подрібнення та класифікації руди на комбінаті. Виявлено те, що розкриття є одним з головних факторів, що впливає на процесу рудопідготовки магнетитових кварцитів на публічному акціонерному товаристві «Північний гірничо-збагачувальний комбінат». Доведено, що при збагаченні корисних копалин основна роль подрібнення полягає в повному розкритті мінеральних зростків з утворенням вільних зерен компонентів для подальшого їх поділу за фізико-хімічними характеристиками.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://ds.knu.edu.ua/jspui/handle/123456789/1722
ISSN: ISSN-L: 2306-5435
E-ISSN: 2306-5435
Розташовується у зібраннях:Кафедра збагачення корисних копалин і хімії
Наукові статті

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Особливості процесу рудопідготовки на ПАТ ПівнГЗК .pdf379.43 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.