Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://ds.knu.edu.ua/jspui/handle/123456789/1352
Назва: Переваги та проблеми у скасуванні мораторію на купівлю-продаж земель сільськогосподарського призначення
Автори: Боровий, В. О.
Олінович, А. С.
Іванченко, О. В.
Сидоренко, Віктор Дмитрович
Сидоренко, Виктор Дмитриевич
Sydorenko, Viktor
Ключові слова: переваги та проблеми
скасування мораторію
купівля-продаж земель
Дата публікації: 2012
Видавництво: ДВНЗ "Криворізький національний університет"
Бібліографічний опис: Переваги та проблеми у скасуванні мораторію на купівлю-продаж земель сільськогосподарського призначення / В. О. Боровий, А. С. Олінович, О. В. Іванченко, В. Д. Сидоренко // Вісник Криворізького національного університету. – 2012. – Вип. 32. – С. 310–313. – Бібліогр.: с. 313.
Короткий огляд (реферат): У результаті земельної реформи (особливо третьої) ефективного використання та підвищення цінності земельних ресурсів, створення оптимальних умов для істотного збіль-шення соціального, інвестиційного і виробничого потенціалів землі, перетворення її у само-стійний фактор економічного зростання - не відбулося. І основна причина - це не професійний підхід до управління в галузі земельних відносин. Стара система земельних відносин та організації землекористування зруйнована, а нова - ефективна, не збудована. Сотні тисяч гектарів землі виведені з господарського використання та деградують. Система землеустрою – вітчизняне досягнення, яке має беззаперечні заслуги перед Столипінською земельною рефор-мою, фактично розвалена. Земельні відносини вкрай політизовані.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://ds.knu.edu.ua/jspui/handle/123456789/1352
ISSN: 2306-5451 (Print)
2519-2736 (Online)
Розташовується у зібраннях:Кафедра геодезії
Наукові статті

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Переваги та проблеми у скасуванні.pdf445.08 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.