Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://ds.knu.edu.ua/jspui/handle/123456789/1170
Назва: | Аналіз закономірностей процесу дроблення з використанням багатозонної матричної моделі |
Автори: | Михайленко, Олексій Юрійович |
Ключові слова: | процес дроблення аналітична модель статика гранулометричний склад закономірність |
Дата публікації: | 2015 |
Бібліографічний опис: | Михайленко О.Ю. Аналіз закономірностей процесу дроблення з використанням багатозонної матричної моделі / О.Ю. Михайленко // Вісник Кременчуцького національного університету імені Михайла Остроградського. – Кременчук: КрНУ, 2015. – Вип. 3(92), ч. 1. – С. 104‒110. |
Короткий огляд (реферат): | Розглянуто питання аналізу закономірностей формування гранулометричного складу готового продукту при дробленні руди в конусних дробарках. При проведенні обчислювальних експериментів була використана вдосконалена матрична багатозонна модель технологічного об’єкта, яка дозволила врахувати вплив швидкості обертання дроблячого конуса, ширини розвантажувальної щілини, профілю камери дроблення і коефіцієнта тертя ковзання гірської маси на режимний параметр. Адекватність моделі процесу підтверджується порівнянням результатів моделювання з експериментальними даними (в середньому коефіцієнт варіації середньоквадратичної похибки склав 7,16 %). У результаті проведених досліджень встановлено, що прийнятна якість дробленої руди може бути отримана при одночасному регулюванні ширини розвантажувальної щілини і швидкості обертання дроблячого конуса. При цьому швидкість обертання має більший вплив на однорідність готового продукту, а ширина розвантажувальної щілини на його загальну крупність. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://ds.knu.edu.ua/jspui/handle/123456789/1170 |
ISSN: | 1995-0519 |
Розташовується у зібраннях: | Кафедра електропостачання та енергетичного менеджменту Наукові статті |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
2015_3_104-3-2015.pdf | 447.67 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.