Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://ds.knu.edu.ua/jspui/handle/123456789/1170
Назва: Аналіз закономірностей процесу дроблення з використанням багатозонної матричної моделі
Автори: Михайленко, Олексій Юрійович
Ключові слова: процес дроблення
аналітична модель
статика
гранулометричний склад
закономірність
Дата публікації: 2015
Бібліографічний опис: Михайленко О.Ю. Аналіз закономірностей процесу дроблення з використанням багатозонної матричної моделі / О.Ю. Михайленко // Вісник Кременчуцького національного університету імені Михайла Остроградського. – Кременчук: КрНУ, 2015. – Вип. 3(92), ч. 1. – С. 104‒110.
Короткий огляд (реферат): Розглянуто питання аналізу закономірностей формування гранулометричного складу готового продукту при дробленні руди в конусних дробарках. При проведенні обчислювальних експериментів була використана вдосконалена матрична багатозонна модель технологічного об’єкта, яка дозволила врахувати вплив швидкості обертання дроблячого конуса, ширини розвантажувальної щілини, профілю камери дроблення і коефіцієнта тертя ковзання гірської маси на режимний параметр. Адекватність моделі процесу підтверджується порівнянням результатів моделювання з експериментальними даними (в середньому коефіцієнт варіації середньоквадратичної похибки склав 7,16 %). У результаті проведених досліджень встановлено, що прийнятна якість дробленої руди може бути отримана при одночасному регулюванні ширини розвантажувальної щілини і швидкості обертання дроблячого конуса. При цьому швидкість обертання має більший вплив на однорідність готового продукту, а ширина розвантажувальної щілини на його загальну крупність.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://ds.knu.edu.ua/jspui/handle/123456789/1170
ISSN: 1995-0519
Розташовується у зібраннях:Кафедра електропостачання та енергетичного менеджменту
Наукові статті

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
2015_3_104-3-2015.pdf447.67 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.