Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://ds.knu.edu.ua/jspui/handle/123456789/1105
Назва: Інтелектуальна ідентифікація та керування в умовах процесів збагачувальної технології
Автори: Купін, Андрій Іванович
Купин, Андрей Иванович
Kupin, Andrii
Ключові слова: автоматизація
ідентифікація
нейрокерування
збагачувальні технології
Дата публікації: 2008
Видавництво: Корнійчук
Бібліографічний опис: Купін А. І. Інтелектуальна ідентифікація та керування в умовах процесів збагачувальної технології / А. І. Купін. – Київ : Корнійчук, 2008. – 202 с. – Бібліогр.: 212 назв. – ISBN 966-7599-56-0.
Короткий огляд (реферат): У книзі досліджено питання здійснення ідентифікації із застосуванням нейромережевих підходів у складі інтелектуальних систем керування технологічними процесами збагачувальної технології. Запропоновано низку типових нейроструктур на основі авторегресійних предикторів та методику їх застосування в промислових умовах. Проведено комп’ютерне моделювання процедур ідентифікації із застосуванням програмного забезпечення сучасних нейроемуляторів. Книга розрахована на широке коло науковців, спеціалістів та аспірантів, які цікавляться застосуванням методів нейрокібернетики в задачах контролю та керування складними системами на прикладі технологічних процесів збагачення магнетитових кварцитів, і є корисною для викладачів і студентів вищих навчальних закладів зі спеціальностей за напрямом “комп’ютерні науки”.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://ds.knu.edu.ua/jspui/handle/123456789/1105
ISBN: 966-7599-56-0
Розташовується у зібраннях:МонографіЇ

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Купін А. І. Інтелектуальна ідентифікація та керування.pdfAIKupin_Mono20083.55 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.