Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://ds.knu.edu.ua/jspui/handle/123456789/7945
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Ярошенко, Альона | - |
dc.date.accessioned | 2025-09-09T14:32:46Z | - |
dc.date.available | 2025-09-09T14:32:46Z | - |
dc.date.issued | 2023-12-20 | - |
dc.identifier.citation | Ярошенко А.П. ДОСЛІДЖЕННЯ ВИКОРИСТАННЯ МІКРООРГАНІЗМІВ (BACILIUS SUBTILIS), ЯК ПРЕДСТАВНИКІВ НОРМАЛЬНОЇ МІКРОФЛОРИ КИШКІВНИКА КРУПНОЇ РОГАТОЇ ХУДОБИ ДЛЯ СТВОРЕННЯ БІОГУМУСУ З РОСЛИННОЇ СИРОВИНИ : кваліфікаційна робота ... магістра. Кривий Ріг, 2023. 60 с. | uk_UA |
dc.identifier.uri | http://ds.knu.edu.ua/jspui/handle/123456789/7945 | - |
dc.description.abstract | Світове сільське господарство відносять до науково технічного прогресу , який відноситься до техногенного типу. Будь які дії з відходами саме відносяться до данного типу антропогенних процесів в сучасному світі безперервно використовує технології та наукові досягнення для покращення врожаїв, оптимізації виробництва та зниження впливу на довкілля. Формування, переробка та використання відходів – це важливий елемент у сталому сільському господарстві Органічними відходами зазначають відходи які зазначають біологічного розкладання. А саме до них відносять, будь які харчові залишки, незалежно від способу утворення, будь які відходи рослинного та тваринного походження.Відсоток органічних відходів нашій країні приблизно 40% від всього обсягу побутових відходів. Побутові відходи більшою мірою складуються на звалищі і через це до залишків органічних приділяється невелика увага, ал саме вони є одним із основних джерел розповсюдженням інфекційних хвороб і спричиняють цим санітарну проблему. Актуальність теми роботи полягає в тому, що зі збільшенням штучного навантаження на сільськогосподарські угіддя та погіршенням агроекологічних показників, а також враховуючи необхідність видалення великих обсягів рослинних і тваринних решток, необхідно знайти екологічно чисті рішення цих важливих і нагальних проблем. | uk_UA |
dc.language.iso | uk | uk_UA |
dc.subject | органічні відходи | uk_UA |
dc.subject | сільське господарство | uk_UA |
dc.subject | мікрофлора | uk_UA |
dc.subject | біогумус | uk_UA |
dc.subject | рогата худоба | uk_UA |
dc.title | ДОСЛІДЖЕННЯ ВИКОРИСТАННЯ МІКРООРГАНІЗМІВ (BACILIUS SUBTILIS), ЯК ПРЕДСТАВНИКІВ НОРМАЛЬНОЇ МІКРОФЛОРИ КИШКІВНИКА КРУПНОЇ РОГАТОЇ ХУДОБИ ДЛЯ СТВОРЕННЯ БІОГУМУСУ З РОСЛИННОЇ СИРОВИНИ | uk_UA |
dc.type | Other | uk_UA |
local.submitter.email | dolina.oo@knu.edu.ua | uk_UA |
Розташовується у зібраннях: | 2023 |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
ДОСЛІДЖЕННЯ ВИКОРИСТАННЯ МІКРООРГАНІЗМІВ (BACILIUS SUBTILIS), ЯК ПРЕДСТАВНИКІВ НОРМАЛЬНОЇ МІКРОФЛОРИ КИШКІВНИКА....doc | 4.63 MB | Microsoft Word | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.