Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://ds.knu.edu.ua/jspui/handle/123456789/7945
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorЯрошенко, Альона-
dc.date.accessioned2025-09-09T14:32:46Z-
dc.date.available2025-09-09T14:32:46Z-
dc.date.issued2023-12-20-
dc.identifier.citationЯрошенко А.П. ДОСЛІДЖЕННЯ ВИКОРИСТАННЯ МІКРООРГАНІЗМІВ (BACILIUS SUBTILIS), ЯК ПРЕДСТАВНИКІВ НОРМАЛЬНОЇ МІКРОФЛОРИ КИШКІВНИКА КРУПНОЇ РОГАТОЇ ХУДОБИ ДЛЯ СТВОРЕННЯ БІОГУМУСУ З РОСЛИННОЇ СИРОВИНИ : кваліфікаційна робота ... магістра. Кривий Ріг, 2023. 60 с.uk_UA
dc.identifier.urihttp://ds.knu.edu.ua/jspui/handle/123456789/7945-
dc.description.abstractСвітове сільське господарство відносять до науково технічного прогресу , який відноситься до техногенного типу. Будь які дії з відходами саме відносяться до данного типу антропогенних процесів в сучасному світі безперервно використовує технології та наукові досягнення для покращення врожаїв, оптимізації виробництва та зниження впливу на довкілля. Формування, переробка та використання відходів – це важливий елемент у сталому сільському господарстві Органічними відходами зазначають відходи які зазначають біологічного розкладання. А саме до них відносять, будь які харчові залишки, незалежно від способу утворення, будь які відходи рослинного та тваринного походження.Відсоток органічних відходів нашій країні приблизно 40% від всього обсягу побутових відходів. Побутові відходи більшою мірою складуються на звалищі і через це до залишків органічних приділяється невелика увага, ал саме вони є одним із основних джерел розповсюдженням інфекційних хвороб і спричиняють цим санітарну проблему. Актуальність теми роботи полягає в тому, що зі збільшенням штучного навантаження на сільськогосподарські угіддя та погіршенням агроекологічних показників, а також враховуючи необхідність видалення великих обсягів рослинних і тваринних решток, необхідно знайти екологічно чисті рішення цих важливих і нагальних проблем.uk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.subjectорганічні відходиuk_UA
dc.subjectсільське господарствоuk_UA
dc.subjectмікрофлораuk_UA
dc.subjectбіогумусuk_UA
dc.subjectрогата худобаuk_UA
dc.titleДОСЛІДЖЕННЯ ВИКОРИСТАННЯ МІКРООРГАНІЗМІВ (BACILIUS SUBTILIS), ЯК ПРЕДСТАВНИКІВ НОРМАЛЬНОЇ МІКРОФЛОРИ КИШКІВНИКА КРУПНОЇ РОГАТОЇ ХУДОБИ ДЛЯ СТВОРЕННЯ БІОГУМУСУ З РОСЛИННОЇ СИРОВИНИuk_UA
dc.typeOtheruk_UA
local.submitter.emaildolina.oo@knu.edu.uauk_UA
Розташовується у зібраннях:2023



Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.