Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://ds.knu.edu.ua/jspui/handle/123456789/7598Повний запис метаданих
| Поле DC | Значення | Мова |
|---|---|---|
| dc.contributor.author | Калінович, Дмитро | - |
| dc.date.accessioned | 2025-07-04T11:04:51Z | - |
| dc.date.available | 2025-07-04T11:04:51Z | - |
| dc.date.issued | 2025 | - |
| dc.identifier.citation | Калінович Д.О. Використання органічних домішок, з метою покращення металургійних властивостей обкотишів в умовах фабрики з річною продуктивністю 7,5 млн обкотишів основністю 0,7: кваліфікаційна робота ... бакалавра. Кривий Ріг, 2025, 74 с. | uk_UA |
| dc.identifier.uri | http://ds.knu.edu.ua/jspui/handle/123456789/7598 | - |
| dc.description.abstract | Вивчено отримання високоякісних офлюсованих обкотишів з магнетитового концентрату. Об’єктом розробки є технологія отримання високоякісних офлюсованих обкотишів основністю 0,7 з магнетитового залізорудного концентрату. Одержані обкотиші з вмістом заліза 61,2%. Міцність при стисканні – 220 кг/обкот. Відновленість – 79,7%. Міцність при відновно-тепловій обробці, в %: фракції більше 5 мм – 52,3-75,1; фракції менше 0,5 мм – 8,3-14,5. Запропоновані основні технологічні та проектні рішення, згідо діючої технології. В спеціальній частині розглянуто можливість використання органічних домішок, з метою покращення металургійних властивостей обкотишів. | uk_UA |
| dc.language.iso | uk | uk_UA |
| dc.subject | обкотиш | uk_UA |
| dc.subject | подрібнення | uk_UA |
| dc.subject | концентрат | uk_UA |
| dc.subject | випалювання | uk_UA |
| dc.title | Використання органічних домішок, з метою покращення металургійних властивостей обкотишів в умовах фабрики з річною продуктивністю 7,5 млн обкотишів основністю 0,7 | uk_UA |
| dc.type | Other | uk_UA |
| local.submitter.email | chubenko_va@knu.e... | uk_UA |
| Розташовується у зібраннях: | 2025 2025 – 136 Металургія | |
Файли цього матеріалу:
| Файл | Опис | Розмір | Формат | |
|---|---|---|---|---|
| Калинович_.pdf | 1.4 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.
