Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://ds.knu.edu.ua/jspui/handle/123456789/7550
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorПаєвський, Артем-
dc.date.accessioned2025-07-03T11:11:38Z-
dc.date.available2025-07-03T11:11:38Z-
dc.date.issued2025-
dc.identifier.citationПаєвський А.В. Розробка технологічного процесу виготовлення дроту діаметром 2 мм: кваліфікаційна робота бакалавра. Кривий Ріг, 2025, 56 с.uk_UA
dc.identifier.urihttp://ds.knu.edu.ua/jspui/handle/123456789/7550-
dc.description.abstractМета роботи: розробити оновлену технологію виготовлення сталевого дроту 2 мм шляхом встановлення режимів холодного волочіння, що забезпечать суцільність матеріалу, точність розмірів виробу з одночасним збільшенням його міцності. Методи дослідження: теоретичний аналіз процесу холодного волочіння, дослідження принципу дії обладнання та інструменту, розрахунковий метод визначення режимів обробки та енергетичних параметрів, експериментальний метод дослідження границі течії металу. Результати роботи: проаналізовано призначення дроту та визначено матеріал для його виготовлення, виконано аналіз процесів холодного волочіння дроту, визначено обладнання та інструмент для виготовлення заданого виробу, виявлено послідовність операцій, що забезпечують отримання якісного дроту. Визначено кількість проходів та раціональні режими обтиснень при обробці. Виявлено взаємозв’язок між ступенем деформації та границею течії металу. Запропоновано заходи зі зменшення температури обробки та збільшення терміну служби волоки.uk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.subjectхолоднеuk_UA
dc.subjectволочінняuk_UA
dc.subjectволокаuk_UA
dc.subjectвитяжкаuk_UA
dc.subjectступіньuk_UA
dc.subjectдеформаціїuk_UA
dc.titleРозробка технологічного процесу виготовлення дроту діаметром 2 ммuk_UA
dc.typeOtheruk_UA
local.submitter.emailchubenko_va@knu.e...uk_UA
Розташовується у зібраннях:2025
2025 – 136 Металургія

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Паєвський.pdf1.6 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.