Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://ds.knu.edu.ua/jspui/handle/123456789/7524
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Листопад, Юрій Дмитрович | - |
dc.date.accessioned | 2025-07-02T14:17:10Z | - |
dc.date.available | 2025-07-02T14:17:10Z | - |
dc.date.issued | 2025-06-25 | - |
dc.identifier.citation | Листопад Ю.Д. Конструкторсько-технологічна підготовка виробництва деталі «Вал-шестерня» млина МШЦ за допомогою САD/САМ систем : Кваліфікаційна бакалаврська робота : 131 - "Прикладна механіка" : КНУ. Кривий Ріг. 2025 рік. 91 с. | uk_UA |
dc.identifier.uri | http://ds.knu.edu.ua/jspui/handle/123456789/7524 | - |
dc.description.abstract | Метою роботи є розробка ефективного технологічного процесу виготовлення деталі «Шпиндель» з урахуванням вимог до точності, економічності та продуктивності, а також обґрунтування параметрів різального інструменту з використанням САПР-технологій. Об'єктом дослідження є процес технологічної підготовки виготовлення машинобудівної деталі «Шпиндель». Предметом дослідження є методика проектування технологічного процесу виготовлення шпинделя та параметри різального інструменту, які визначають ефективність та якість механічної обробки, із застосуванням сучасних САПР-систем. | uk_UA |
dc.language.iso | uk | uk_UA |
dc.publisher | КНУ | uk_UA |
dc.subject | механічна обробка | uk_UA |
dc.subject | технологічний процес | uk_UA |
dc.subject | САПР | uk_UA |
dc.title | Конструкторсько-технологічна підготовка виробництва деталі «Вал-шестерня» млина МШЦ за допомогою САD/САМ систем. | uk_UA |
dc.title.alternative | Design and technological preparation for the production of the "Shaft-gear" part of the MShC mill using CAD/CAM systems | uk_UA |
dc.type | Other | uk_UA |
local.submitter.email | nechaev.vp@knu.ed... | uk_UA |
Розташовується у зібраннях: | 2025 2025 – 131 Прикладна механіка |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
14. КБР_Листопад ПМ-21.pdf | 3.41 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.