Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://ds.knu.edu.ua/jspui/handle/123456789/6841
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Зімненко, Олена Олександрівна | - |
dc.date.accessioned | 2025-02-06T01:17:24Z | - |
dc.date.available | 2025-02-06T01:17:24Z | - |
dc.date.issued | 2024-06 | - |
dc.identifier.citation | Зімненко О. О. Удосконалення фінансової політики підприємства ПАТ «АрселорМіттал Кривий Ріг» : кваліфікаційна робота…бакалавра : 073 – Менеджмент. Кривий Ріг, 2024. 47 с. | uk_UA |
dc.identifier.uri | http://ds.knu.edu.ua/jspui/handle/123456789/6841 | - |
dc.description.abstract | В економічній науці не зазначено, хто перший ввів поняття «конкуренція», але перші відомості про рушійну силу конкурентної боротьби з’явилися в середині XVIII cторіччя. Вперше конкуренцію, як важіль економічного прогресу проаналізував А.Сміт, який розглядав конкуренцію, як поведінку контрагентів на ринку, спрямовану на досягнення їхніх інтересів, що визначається, як «суперництво». Потім в розвиток теорії абсолютних переваг зробили внесок Д. Рікардо, Дж. Мілль. Вивчали це явище і М.Портер в «Теорії конкурентних переваг» і А.Маршал в «Теорії рівноваги». Сучасні концепції розглянуті в роботах Г. Хамела і К. Прахалада, де розкриті особливості поведінки компаній, як конкурентів, що мають за мету не тільки зберегти свою лідерські позиції в конкретній галузі, а й вивчити стратегії щоб увійти на ринки майбутнього | uk_UA |
dc.language.iso | uk | uk_UA |
dc.subject | організаційна культура | uk_UA |
dc.subject | аналіз підприємства | uk_UA |
dc.subject | стратегія | uk_UA |
dc.subject | реалізація продукції | uk_UA |
dc.title | Удосконалення фінансової політики підприємства ПАТ «АрселорМіттал Кривий Ріг» | uk_UA |
dc.type | Other | uk_UA |
local.submitter.email | srtistchev@knu.ed... | uk_UA |
Розташовується у зібраннях: | 073 Менеджмент |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
КБР_Зімненко О.О._МН-20-1.pdf | 2.52 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.