Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://ds.knu.edu.ua/jspui/handle/123456789/6614
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Шевцов, Іван Олександрович | - |
dc.date.accessioned | 2025-01-31T18:28:34Z | - |
dc.date.available | 2025-01-31T18:28:34Z | - |
dc.date.issued | 2024 | - |
dc.identifier.citation | Шевцов І.О. Інноваційна система виробництва продукції та обґрунтування пропозицій щодо підвищення ефективності її використання: кваліфікаційна робота…бакалавра : 076 - Підприємництво, торгівля та біржова діяльність. Кривий Ріг, 2024. 85 с. | uk_UA |
dc.identifier.uri | http://ds.knu.edu.ua/jspui/handle/123456789/6614 | - |
dc.description.abstract | Нові технологічні та управлінські досягнення, поява яких зумовлена потребою виробництва в оновленні та модернізації, стрімко розширяються. В сучасних умовах все більшої значущості набувають новації, інноваційні процеси, інноватизація та їх застосування на підприємстві. Стає актуальним дослідження економічної ефективності застосування інноваційних технологій та технік управління на підприємствах. Багато науковців, такі як Й. Шумпетера, П. Друкера, Б. Санто, Б. Твісса, Ю. Шипуліної, Б. Мільнера, В. Гриньової і В. Власенко та інші, піднімали цю тему в своїх публікація. Тому метою роботи є розгляд теоретичних основ, обґрунтування та розроблення практичних інноватизації виробництва продукції на підприємства. | uk_UA |
dc.language.iso | uk | uk_UA |
dc.subject | інноватизація, конкурентоспроможність, виробництво, ресурси, витрати, план , собівартість, споживачі | uk_UA |
dc.title | Інноваційна система виробництва продукції та обґрунтування пропозицій щодо підвищення ефективності її використання | uk_UA |
local.submitter.email | polishchuk@knu.ed... | uk_UA |
Розташовується у зібраннях: | 076 Підприємництво, торгівля та біржова діяльність |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Шевцов_Іван_2024_076.pdf | 1.89 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.