Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://ds.knu.edu.ua/jspui/handle/123456789/5964
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorНадєін, Богдан Максимович-
dc.date.accessioned2025-01-15T15:14:49Z-
dc.date.available2025-01-15T15:14:49Z-
dc.date.issued2024-
dc.identifier.citationНадєін Б.М. Автоматизація процесу фасування молока на конвеєрній лінії з розробкою підсистеми візуалізації : кваліфікаційна робота магістра : 174 – Автоматизація, комп’ютерно-інтегровані технології та робототехніка. Кривий Ріг, 2024. 84 с.uk_UA
dc.identifier.urihttp://ds.knu.edu.ua/jspui/handle/123456789/5964-
dc.description.abstractОб'єктом дослідження є технологічний процес фасування рідких молочних продуктів на конвеєрній лінії та створення підсистеми візуалізації У першому розділі було описано технологічного процесу фасування рідких продуктів, зокрема молока та молочних виробів, з акцентом на автоматизовані лінії розливу У другому розділі була розроблено математична модель процесу фасування молока на конвеєрній лінії. Проведено аналіз характеристик моделі, включаючи оцінку її точності, вірогідності та адекватності. Розроблений алгоритм керування У третьому розділі було реалізовано програмно-технічну складову системи автоматизованого управління процесом фасування молока за допомогою рушія візуалізації FACTORY IO, Node Red та TIA Portal.uk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.subjectКОНВЕЄРНА ЛІНІЯuk_UA
dc.subjectФАСУВАННЯuk_UA
dc.subjectNODE REDuk_UA
dc.subjectTIA PORTALuk_UA
dc.subjectДОЗУВАННЯuk_UA
dc.subjectFACTORY IOuk_UA
dc.titleАвтоматизація процесу фасування молока на конвеєрній лінії з розробкою підсистеми візуалізаціїuk_UA
dc.title.alternativeAutomation of the Milk Packaging Process on a Conveyor Line with the Development of a Visualization Subsystemuk_UA
local.submitter.emailmarynych@knu.edu.uauk_UA
Розташовується у зібраннях:174 Кіберфізичні системи в промисловості, бізнесі та транспорті
Кафедра автоматизації, комп’ютерних наук і технологій

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
КРМ Надєін.pdf2.86 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.