Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://ds.knu.edu.ua/jspui/handle/123456789/5644
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorТурило, Анатолій Михайлович-
dc.contributor.authorTurylo, Anatolii-
dc.contributor.authorТурило, Анатолій Анатолійович-
dc.contributor.authorTurylo, Anatolii-
dc.contributor.authorСвятенко, Сергій Володимирович-
dc.contributor.authorSvyatenko, Serhii-
dc.contributor.authorКсенофонтова, А. О.-
dc.date.accessioned2025-01-02T11:15:45Z-
dc.date.available2025-01-02T11:15:45Z-
dc.date.issued2024-
dc.identifier.citationФінансовий менеджмент: особливості використання категорій "капітал", "людський капітал" і "людський актив" / А. М. Турило, А. А. Турило, С. В. Святенко, А. О. Ксенофонтова // Вісник Криворізького національного університету : зб. наук. праць. Кривий Ріг, 2024. Вип. 58. С. 70–74.uk_UA
dc.identifier.issn2306-5451 (Print)-
dc.identifier.issn2519-2736 (Online)-
dc.identifier.urihttps://doi: 10.31721/2306-5451-2024-1-58-70-74-
dc.identifier.urihttp://ds.knu.edu.ua/jspui/handle/123456789/5644-
dc.description.abstractМетою даної роботи є дослідження особливостей фінансового менеджменту підприємства в аспекті сутності категорій «капітал підприємства», «людський капітал підприємства » і «людський актив підприємства», і можливостей більш ефективного управління підприємством на цих засадах.uk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.publisherКриворізький національний університетuk_UA
dc.subjectкапітал підприємстваuk_UA
dc.subjectлюдський капітал підприємстваuk_UA
dc.subjectлюдський актив підприємстваuk_UA
dc.subjectменеджментuk_UA
dc.subjectфінансиuk_UA
dc.titleФінансовий менеджмент: особливості використання категорій "капітал", "людський капітал" і "людський актив"uk_UA
dc.typeArticleuk_UA
local.submitter.emailirinamasik163@gma...uk_UA
Розташовується у зібраннях:Кафедра фінансів суб'єктів господарювання та інноваційного розвитку
Наукові статті



Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.