Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://ds.knu.edu.ua/jspui/handle/123456789/5280
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Бугай, Лариса Андріївна | - |
dc.contributor.author | Buhai, Larysa | - |
dc.date.accessioned | 2024-03-27T07:36:56Z | - |
dc.date.available | 2024-03-27T07:36:56Z | - |
dc.date.issued | 2023 | - |
dc.identifier.citation | Бугай Л. А. Зниження трудоємкості механічної обробки продукції з високомарганцевих сталей / Л. А. Бугай // Гірничий вісник : наук.-техн. зб. – Кривий Ріг, 2023. – Вип. 111. – С. 83–88. | uk_UA |
dc.identifier.issn | 2306-5435 (Print) | - |
dc.identifier.issn | 2306-5435 (Online) | - |
dc.identifier.uri | https://doi.org/10.31721/2306-5435-2023-1-111-83-88 | - |
dc.identifier.uri | http://ds.knu.edu.ua/jspui/handle/123456789/5280 | - |
dc.description.abstract | Метою даної роботи є аналіз методів та засобів зниження трудомісткості операцій механічної обробки деталей з високомарганцевих сталей гірничо-збагачувального обладнання, а саме - визначення оптимальних режимів різання, періоду стійкості ріжучої крайки ріжучого інструменту при різних умовах обробки. | uk_UA |
dc.language.iso | uk | uk_UA |
dc.publisher | Криворізький національний університет | uk_UA |
dc.subject | високомарганцеві сталі | uk_UA |
dc.subject | режими різання | uk_UA |
dc.subject | твердосплавні пластини | uk_UA |
dc.subject | стійкість | uk_UA |
dc.subject | трудомісткість обробки | uk_UA |
dc.title | Зниження трудоємкості механічної обробки продукції з високомарганцевих сталей | uk_UA |
dc.type | Article | uk_UA |
local.submitter.email | irinamasik163@gma... | uk_UA |
Розташовується у зібраннях: | Наукові статті |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Зниження трудоємкості механічної обробки продукції з високомарганцевих сталей.pdf | 187.52 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.