Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://ds.knu.edu.ua/jspui/handle/123456789/5279
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Азарян, Альберт Арамаїсович | - |
dc.contributor.author | Azaryan, Albert | - |
dc.contributor.author | Крапивний, Н. С. | - |
dc.date.accessioned | 2024-03-27T07:26:32Z | - |
dc.date.available | 2024-03-27T07:26:32Z | - |
dc.date.issued | 2023 | - |
dc.identifier.citation | Азарян А. А. Гравітаційний метод оперативного контролю вмісту заліза в подрібненій гірничій масі / А. А. Азарян, Н. С. Крапивний // Гірничий вісник : наук.-техн. зб. – Кривий Ріг, 2023. – Вип. 111. – С. 74–77. | uk_UA |
dc.identifier.issn | 2306-5435 (Print) | - |
dc.identifier.issn | 2306-5435 (Online) | - |
dc.identifier.uri | https://doi.org/10.31721/2306-5435-2023-1-111-74-77 | - |
dc.identifier.uri | http://ds.knu.edu.ua/jspui/handle/123456789/5279 | - |
dc.description.abstract | Метою дослідження - є дослідження можливості оперативного контролю вмісту корисного компонента в окислених гематитових рудах в діапазоні від 30 до 68 відсотків вмісту заліза з гранулометричним складом -3мм. | uk_UA |
dc.language.iso | uk | uk_UA |
dc.publisher | Криворізький національний університет | uk_UA |
dc.subject | питома вага | uk_UA |
dc.subject | нейронні мережі | uk_UA |
dc.subject | штучний інтелект | uk_UA |
dc.subject | нечітка логіка | uk_UA |
dc.subject | гравітаційний | uk_UA |
dc.subject | гематитовий | uk_UA |
dc.subject | гранулометричний | uk_UA |
dc.subject | ущільнення | uk_UA |
dc.title | Гравітаційний метод оперативного контролю вмісту заліза в подрібненій гірничій масі | uk_UA |
dc.type | Article | uk_UA |
local.submitter.email | irinamasik163@gma... | uk_UA |
Розташовується у зібраннях: | Наукові статті |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Гравітаційний метод оперативного контролю вмісту заліза в подрібненій гірничій масі .pdf | 177.87 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.